Online magazines

17 februari 2021 Mobility Business Solutions

Online versie bekijken
BEDRIJFSVOERTUIG ONTWORPEN VOOR PROFESSIONALS
Renault Trucks draagt zorg voor een maximale inzetbaarheid van uw materieel, gedurende de gehele levensduur ervan. Het voertuig wordt geleverd met een onderhoudsplan op maat, waarbij het onderhoudsinterval wordt aangepast aan uw specifieke gebruik.
 
Laat de stad weer ademen en geef uw bedrijf een nieuw imago met de Renault Trucks Master Z.E.! Dit voertuig is perfect afgestemd op de laatste fase van de logistieke keten. Leveringen buiten de normale werkuren of in stedelijke gebieden met verkeersbeperkingen vormen geen probleem meer.
Tijdens de actieweken is er een Full-Option pack voor slechts € 399 samengesteld dat zoveel extra's bevat dat er niets meer te wensen overblijft. Vraag een offerte op maat of bekijk ons aanbod stockvoertuigen voor een snelle beschikbaarheid.
Het Autosalon gaat niet door maar toch heeft Renault Trucks een aantrekkelijk aanbod met Salon-condities voor alle professionals. We hebben namelijk een Full-Option pack samengesteld dat zoveel extra’s bevat dat er niets meer te wensen overblijft.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij PMG COMMUNICATION SOLUTIONS 

PMG COMMUNICATION SOLUTIONS maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.