Online magazines

22 oktober 2020 CONNECTING AND ENGAGING PROFESSIONALS WITH YOUR BUSINESS

Online versie bekijken
ONLINE COMMUNICATIE IS DE NORM

Met het uitstel van beurzen en andere fysieke events komt, veelal, het topmoment voor uw sales in gedrang. Online communicatie wordt daarom essentieel. Begeleid uw prospects voortaan integraal online door de customer journey. Ontdek in dit online magazine o.a. meer over het online alternatief voor het Autosalon 2021 en de Schrijnwerk Awards 2020.

Andy Noyez - Directeur Uitgever

Online communicatie wordt absoluut noodzakelijk wilt u uw sales handhaven en 2021 goed starten. PMG biedt de oplossing om uw geplande salonacties alsnog te communiceren bij 499.000 kmo's.
Om het wagenpark van de eenmanszaak / kmo in kaart te brengen, heeft PMG een survey gelanceerd onder haar vakbladlezers.
Nu beurzen, opleidingen, showroombezoeken ... wegvallen, is het moeilijk om uw aanbod visueel voor te stellen aan uw klanten. PVP biedt audiovisuele en technische ondersteuning voor live demo's en events.
Gezien een live-uitreiking van de Schrijnwerk Awards dit jaar niet mogelijk is, maken we zowel de genomineerden als winnaars online bekend. Ontdek hoe u uw merk alsnog kan koppelen aan deze prestigieuze vakwedstrijd.
Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij PMG COMMUNICATION SOLUTIONS 

PMG COMMUNICATION SOLUTIONS maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.