Online magazines

26 januari 2021 CONNECTING AND ENGAGING PROFESSIONALS WITH YOUR BUSINESS

Online versie bekijken
juiste DATA Cruciaal in uw communicatie

Doordacht communiceren start met juiste data. Onze bouwmarktanalyses bieden u betrouwbare inzichten in de integrale bouw- en renovatiemarkt. Met de juiste marktinformatie, bouwmedia en communicatietools hebt u de sleutel om uw doelgroep in het hart te raken.

Andy Noyez - Directeur Uitgever

Dobbit ondervraagt wekelijks meer dan 280.000 bouwers en verbouwers naar hun voorkeuren bij het bouwen, verbouwen en onderhouden van hun woning. Bestel vandaag uw bouwmarktanalyse samen met een eigen, zelfgekozen vraag.
Bereik en identificeer uw prospects met lead packages. Ze focussen op het genereren als converteren van kwalitatieve leads via doelgerichte communicatie in onze online magazines.
PMG biedt met 14 bouwgerelateerde titels het grootste bouwkennisplatform en bereikt hiermee zowel bouwheren, particulieren, voorschrijvers en projectontwikkelaars als uitvoerders en bouwmarkten, hetzij via print, online en tv.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij PMG COMMUNICATION SOLUTIONS 

PMG COMMUNICATION SOLUTIONS maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.