Online magazines

19 november 2020 CONNECTING AND ENGAGING PROFESSIONALS WITH YOUR BUSINESS

Online versie bekijken
DEEL UW EXPERTISE MET pmg connects

Specifieke materies en complexe problematieken die alle ondernemers aanbelangen, vragen een aangepaste aanpak. Via een video-interview met één of meerdere sectorspelers reikt PMG voortaan oplossingen aan over de meest uiteenlopende onderwerpen. Ontdek in dit online magazine alles over PMG Connects, dynamische productpresentaties en online communiceren.

Andy Noyez - Directeur Uitgever

PMG Connects is een uniek format dat ondernemers oplossingen aanreikt op complexe vragen en problematieken. Profileer u als expert binnen uw vakgebied en deel uw kennis met 499.000 kmo's.

Maak  uw (potentiële) klanten enthousiast voor uw product middels een korte maar krachtige video, relevante content en downloadable items op het juiste platform.
Online media laten toe om ook in tijden van crisis te blijven communiceren met uw doelgroep en uw klanten, van thuis uit of vanop het werk.
Midden oktober viel de eerste Magazine Sample Box in de bus. Een box vol concrete producten ter inspiratie voor relatiegeschenken samen met het magazine RendEvenement.
Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij PMG COMMUNICATION SOLUTIONS 

PMG COMMUNICATION SOLUTIONS maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.