Online magazines

14 januari 2021 Mobility Business Solutions

Online versie bekijken
Op zoek naar een bedrijfsvoertuig op uw maat?
Op zoek naar een bedrijfsvoertuig dat perfect uw professionele eisen kan inlossen? Wat ook uw beroepsactiviteit mag zijn: weet dat constructeurs, ombouwspecialisten of gespecialiseerde bedrijven bestelwagens of gelijkaardige bedrijfsvoertuigen op maat kunnen leveren...

Ing. Danny Van Parys MSc
Bladmanager

De moderne, zware bestelwagen evolueerde tot een voertuig dat zich handig laat afstellen op vaak sterk uiteenlopende wensen van professionele klanten en eindgebruikers uit gevarieerde marktsectoren. Het marktaanbod vraagt bijgevolg toelichting.
De stille en zuinige Daily Natural Power op aardgas is ideaal voor lage-emissiezones. Beschikbaar in diverse modellen, zoals de unieke Daily HI-MATIC Natural Power met 8-trapsautomaat. *Nu aan ongelooflijk interessante voorwaarden.
Op zoek naar een bedrijfsvoertuig dat perfect uw professionele eisen kan inlossen? Wat ook uw beroepsactiviteit mag zijn: weet dat constructeurs, ombouwspecialisten of gespecialiseerde bedrijven bestelwagens of gelijkaardige bedrijfsvoertuigen op maat kunnen leveren.
Tijdens de actieweken is er een Full-Option pack voor slechts € 399 samengesteld dat zoveel extra's bevat dat er niets meer te wensen overblijft. Vraag een offerte op maat of bekijk ons aanbod stockvoertuigen voor een snelle beschikbaarheid.
Bescherm uw collega's en uzelf en ga corona-safe de baan op met de VANSCREEN screen-folie.
Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog zal er in januari geen Autosalon zijn. Uit een TRAXIO-onderzoek blijkt dat heel wat mensen januari blijven beschouwen als ‘autosalonperiode’. Dat leeft niet alleen bij de autoliefhebbers maar ook bij ...
In België werden in het jaar 2020 431.491 nieuwe personenwagens ingeschreven. Achter dit totaalresultaat gaan een aantal opmerkelijke lessen en trends schuil die aandacht verdienen, zoals de versnellende opkomst van (deels) elektrische auto’s...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij PMG COMMUNICATION SOLUTIONS 

PMG COMMUNICATION SOLUTIONS maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.