- 17 december 2020
- | Bron: Foodprocess
Duurzame hittebestendige vloeren
Productieprocessen in de voedings- en drankenindustrie verlopen al eens in wisselende omgevingstemperaturen. Denk aan frituurlijnen, blancheren van groenten, het koken van worsten,... De vloer in deze omgevingen blijft niet gespaard van deze hete vloeistoffen, er wordt gemorst of de vloeistoffen worden over de vloer afgevoerd. Een foute vloer zal gaan scheuren of onthechten. Een beschadigde vloer is moeilijker te reinigen en een bron voor bacteriën en verhoogt het risico op ongevallen. Herstellingen zijn noodzakelijk en betekenen productiestop en kosten. Een juiste vloerkeuze zorgt voor een veilige, hygiënische en duurzame productieomgeving.
Ucrete industrievloeren zijn speciaal ontworpen voor de voedingsindustrie waar met extreme temperaturen wordt gewerkt.
Om u te overtuigen van de kracht van Ucrete bekijk de “Ucrete destruction challenge video”.