Inspiratie: BREAKFAST FREAKSHAKE

BREAKFAST FREAKSHAKEINGREDIËNTEN (4 personen)

  • 400 g spinazie
  • 400 g mango (in blokjes, diepvries)
  • 100 g ontbijtspek
  • 50 g Bresc Mushroom mix
  • 15 g Freshy chopped shallot
  • 4 st bagles
  • 8 st aardbeien
  • 4 st eieren
  • 2 st bananen
  • 4 st punten watermeloen
  • 8 dl volle yoghurt
  • 1 dl room
  • 1 st limoen (sap)
  • 4 st mini chocoladebroodjes
  • 5 g Bresc Gemberpuree
  • 4 takjes cress
  • 4 rietjes

 

 

BEREIDINGSWIJZE

Meng de spinazie, yoghurt, banaan, mango, limoen en de gember tot een smoothie. Bak de bagels en snijd deze door. Maak van de eieren, sjalot, mushroom mix en room een mengsel en verwerk dit tot roerei. Bak het ontbijtspek uit en plaats op de bagel. Schep het roerei op het spek en houd het midden van de bagel vrij. Prik de watermeloen en aardbeien aan de prikkers. Schenk de smoothie in een glas en plaats de bagel op de rand. Plaats het rietje door het gat van de bagel. Garneer de bagel met de fruitprikkers, een mini chocoladebroodje en de takjes cress.

Wil je de producten van Bresc proeven? Zoek ons dan op bij de Horeca Expo, stand 4412.

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij PMG COMMUNICATION SOLUTIONS 

PMG COMMUNICATION SOLUTIONS maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.